No on Prop 8



Jag vet att det inte berör oss här i Sverige direkt och att jag inte kan göra mycket för att påverka resultatet i Kalifornien, men solidaritet är viktigt så jag visar lite stöd. Känner att jag måste göra det efter att ha sett den här intervjun, den tanten är läskig.

Vad man kan göra istället för att skriva hemtenta

Hemtentaperioder betyder inte bara en vecka av ångest framför datorn det betyder också chansen att pröva en hel rad strategier för att undvika att börja skriva.
Det är anledningen till att jag igår spenderade ett antal timmar framför tv:n och han med att se två homobröllop vilket ju var trevligt. Femman har nu tack vare att man kan skippa sommaruppehållet hunnit lite närmare det amerikanska sändningsdatumet av The Ellen DeGeneres Show och därför fick vi igå se videon från Ellen och Portias bröllop. Trots att jag har sett det förut sitter jag ändå med ett fånigt leende på läpparna varje gång.
På kvällen var det sedan dags för Kevin och Scotty att gifta sig i Brothers & Sisters, det var också gulligt. Det har varit lite trend i amerikanska serier på sista tiden och det har väl sin enkla förklaring i den nya äktenskapslagen i Kalifornien. Trevligt att de är så pass progressiva i Kalifornien, vore ju trevligt om våra egna politiker kunde få tummen ur också och sluta blockeras av Kristdemokraterna. Men tyvärr riskerar Kaliforniaborna att snart bli av med rätten att gifta sig igen. När de nu går till valurnorna så ska de inte bara avgöra hela världens framtid med sitt val av president utan i Kalifornien kommer de också att rösta om en lag som kan komma förbjuda äktenskap för homosexuella. Den s.k. Proposition 8 går ut på att ändra grundlagen i Kalifornien med ett tillägg som fastställer att bara ett äktenskap mellan en man och en kvinna ska vara giltigt i Kalifornien. De vanliga konservativa galningarna har samlat ihop en massa pengar och lagt ner en massa energi på att propagera för ett ja till propositionen och man vet ju aldrig i det där landet. Men som tur är finns det också en del vettiga personer där på andra sidan Atlanten så precis som med president valet kan man bara sitta här och hoppas på det bästa. Men man kan ju alltid på att stötta den vettiga sidan litegrann också.
Eller med orden från några andra favoriter som jag också hann med att se igår:

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
saveson3

Out at the Wedding

Är en film som jag har velat se länge men jag var inte säker på när jag skulle få chansen att göra det så jag var mycket glad när jag lyckades se den häromdagen. Det är en ganska mainstream romantisk komedi med en liten twist som inkluderar Cathy DeBuono (aka PS) som en inte helt oattraktiv flata.
Filmen handlar om Alex som hamnar i lite trubbel när hon åker hem för att vara med på sin systers bröllop. Eftersom Alex ser sin pappa som typiskt konservativa sydstatspersoner har hon inte vågat berätta för dem att hon är förlovad med en svart man, samtidigt som hon har sagt till sin kille att hennes familj är död. Men på grund av ett litet missförstånd på bröllopet får familjen istället för sig att hon är lesbisk. Detta är början till en hel rad lögner som hon blir mer och mer insnärjd i, för hennes syster blir nämligen fascinerad av hennes nya "livsstil" och vill komma och hälsa på i New York. Det är här Cathy kommer in i bilden för eftersom Alex tänker fortsätta att ljuga för sin syster så behöver hon någon som kan låtsas vara hennes flickvän när systern kommer på besök. Lyckligtvis ramlar Reesa spelad av Cathy DeBuono bokstavligen ner från himlen och ställer upp på att hjälpa henne. Dråpliga och småroliga situationer följer med en liten extra twist på slutet som nog är värd att vänta på. Kolla in trailern här:
Jag var inte helt övertygad av den första halvtimmen av filmen som mest handlar om bröllopet och Alex dåliga relation med sin familj men så fort Cathy dök upp så blev det bättre. Och, även om jag inte är helv förtjust i historier där folk snärjer in sig i mer och mer lögner och man får se den ena nervösa situationen efter den andra, så tyckte jag ändå att slutresultatet var en ganska trevlig film med ett bra slut. Om ni får chansen så är den värd att kolla in, förutom Cathy så innehåller den dessutom några sekunder av en annan gammal favorit, nämligen Jill Bennett.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Varför utsätter jag mig själv för det här?

Det är i sådanan här ögonblick som jag inte förstår varför jag ens tittar på Idol, jag vet ju ändå att i nio fall av tio så slutar det inte som jag vill. Men jag kan ändå inte fatta att mina två favoriter, och i min mening de två bästa rösterna i årets omgång, just har stått på scenen med risk för att åka ut. Att Loulou åkte ut är ju snudd på skandal, hon fick kritik av juryn och nu menar det att hon åkte ut för att hon sa att hon tyckte ABBA var töntiga. Men kom igen! Det är väl bra att hon var ärlig hon sa ju ändå att de var bra och jag tycker att hennes version av S.O.S var jätteskön. Det känns lite som att det de letar efter är någon som sjunger ren pop och ser bra ut (eller är en söt kille snarare) och det är då jag inser att jag tittar på fel program. Juryn och tittarna var överens men jag är lite besviken på juryn, jag gillade ju dem och hoppades att de skulle vara lite annorlunda. Jag kommer i alla fall att sakna Loulou och jag hoppas att Sepideh inte står näst på tur, mest av allt så hoppas jag att det inte faller in i den där gamla vanliga trenden där tjejerna åker ut en efter en medan söta killar som inte sjunger lika bra håller sig kvar. No offence till Johan Palm, alla vet att jag tycker han är charmig, men allvarligt talat hans sång ikväll var ju så hemsk att till och med jag förstod att det inte ska låta så.
Anyway, kände bara att jag behövde häva ur mig det här på en gång.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Man tittar på nyheter för att få veta vad som händer i världen

Så är det förstås och jag tittar också på nyheterna för nyheternas skull. Men när det bara handlar om ekonomi och hur dåligt det går för världen så kan det vara trevligt med lite vacker inramning. Därför blev jag mycket positivt överraskad när Katarina Sandström dök upp i min ruta igår. Jag vet inte var hon har varit men jag har i alla fall inte sett henne på Rapport på jättelänge och jag har saknat henne. Den kvinnan är så vacker att man knappt tror att hon är på riktigt.
Jag utmanar alla att visa mig en snyggare nyhetspresentatör från någonstans i världen.
I alla fall så har jag saknat den där blinkningen och leendet i slutet av varje nyhetssändning. Vilket inte betyder att jag inte tycker det är väldigt dumt att ett svenskt företag äger en fabrik på ockuperat palestinskt område, eller att jag inte är trött på att lyssna på regeringen och oppositionen tjafsa om vem som håller ihop bäst. Och diskussionen om Sverigedemokraterna, varför drog de upp den nu?



För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Idoldags igen

Andra fredagsfinalen igår och nivån kändes sådär.
Bäst var nog Alice och Sepideh även om juryn inte gillade henne, Loulou och Anna gjorde också bra ifrån sig. Men det var väl rätt att Yazmina åkte ut, hennes instats igår var inte särskilt imponerande så det var väl hennes tur.
Annars tycker jag att det är roligt att Sverige håller på att få en egen Bustamante i Kevin, ingen kommer att förstå den referensen så jag ska förklara lite.
År 2001, innan vi i Sverige hade vare sig Idol eller Fame Factory och innan amerikanerna ens hade börjat med sin version, så hade Spanien sin egen musiktävling Operación Triunfo som var väldigt populär. Samma koncept som de flesta av de här programmen med en gäng tävlande som fick sjunga varje vecka och så blev en utröstad varje gång. En av finalisterna var David Bustamante. Han var en snickare från en by i norra Spanien, sjöng bra och såg tillräckligt bra ut för att få heterofjortisarnas hjärta att slå lite snabbare. Men främst var han känd för att han jämt grät; han grät när han pratade om sin hemby och när han pratade om sin familj, han grät när det gick bra för honom och när det gick dåligt och han grät när någon åkte ut. Det känns lite som att Kevin är vår svensk-maltesiska version av det, det är den där medelhavskulturen som gör att de har lite närmare till tårarna tror jag.
Anyway, min favorit var alltid Rosa. Hon var verkligen hämtad direkt från byn, lite blyg och naiv med en dialekt som ingen egentligen förstod men hon sjöng som en gudinna. Tänk er Sepideh men ännu bättre
I och med att hon vann hela tävlingen så fick hon också representera Spanien i Eurovision Song Contest 2002, dock utan någon större framgång.

I övriga Idol nyheter så såg jag på eftersnacket i alla fall och det bästa med det var ju Johan Palms dejt med en fjortonårig tjej. De var så söta att jag blev helt sentimental och när han efter att ha frågan av tjejen om han "hade någon flickvän eller så" svarade med samma fråga insåg jag än en gång att han är en stjärna.

Katrin Zytomierska var helt klart mer nedtonad igår och de skämtade om kritiken men nu ska hon visst lämna programmet i alla fall efter att ha gjort bort sig igen, ingen större förlust i min mening.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv

IQ är inkluderande

Jag såg den här reklamfilmen idag och första gången trodde jag att de faktiskt visade ett lesbiskt bröllop, men efter några tittar till är jag lite osäker på vad det är. Det verkar finnas en man med vi bordet precis vid bordet men sedan sitter bruden plötsligen i knät på en annan tjej så det verkar lite oklart vad de vill säga med det. Kanske är det bara jag som tolkar in för mycket i det, det brukar hända. Men i vilket fall så mindes jag då också deras gamla reklamfilm, som faktiskt inkluderade en lesbisk kyss. Det är ju trevligt och jämställt av dem, men vad ska man egentligen tycka om att de visar upp en bild som verkar tyda på att det är alkoholen som får tjejerna att kyssas?
Budskapet i övrigt är ju bra, drick inte för mycket, så jag väljer att fokusera på det positiva faktum att vi finns med och att det ändå är i början av filmen där de visar mer på de positiva effekterna.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv

SON is back

Ja, efter mycket tjafs, uppskjutningar, och allmän dåliga behandling av fansen så är South of Nowhere nu tillbaka med sina sista 8 avsnitt. Anledningen till att man sköt upp avsnitten var ju enligt kanalen att man ville ge serien ett ordentligt avslut så nu är förväntningarna höga på de sista avsnitten (om man bor i Frankrike eller pratar franska så vet man kanske redan allt det hät för där har avsnitten redan visats). Men jag kan inte säga att jag var jätteimponerad av det första avsnittet. SPOILER VARNING om du inte har sett avsnittet än men planerar att göra det så läs inte vidare.
foto de southof_spashley en 9/05/08
Det började gulligt med att Spencer vaknar i Ashleys säng och de är båda så glada att de är tillsammans igen. Också gulligt när Spencer kommer till skolan fem timmar försent och stöter på sin mamma som inte är arg för att hon har varit hos Ashley hela natten. Men sen blir det mest tjatigt för Ashley och Spener ses inget mer på hela avsnittet, de pratar bara i telefon med varandra. Och vem bryr sig egentligen om ifall Kyla kan sjunga eller vad Aiden tänker plugga. Lite roligt dock att se Kate French igen, hon spelade ju Nikki i The L-word men nu är hon tillbaka som den söta college tjejen som Aiden dejtar. Glen, vem bryr sig? Och den där slemmiga managern eller vad han är måste försvinna, men det ser man ju var den historian kommer att leda. Kyla kommer att få drogproblem och han kommer säkert att utnyttja det för att hänga ut henne på nätet. Så mycket mer känns det inte som att det hände i det här avsnittet men jag ser ändå fram emot att se fortsättningen. Jag ser också fram emot att se Jenn och Dee kommentera den här säsongen i sin vlog på AfterEllen, Come With Me if You Want to Live. Om ni inte har sett de här tjejerna måste ni kolla in dem, de är väldigt söta och roliga även om de är lite röriga ibland och jag inte alltid fattar vad de pratar om.

PS. K, eftersom du frågade, just nu tittar jag på South of Nowhere här

Och, ja jag anser fortfarande att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Jag kan inte hålla mig

Så det blir några kommentarer om Idol också.
För det första kan jag väl hålla med juryn om att det var ett lite svajigt startfält igår. Det var en del besvikelser medan andra, i alla fall bland killarna, lyckades imponera lite mer än de har gjort tidigare. Det var rätt att Jesper åkte ut, hur söt han än var så ska inte hans talang räcka längre en så i det startfält som finns i år. Bäst var Anna och Sepideh, inga direkta överraskningar där. Sepideh gjorde "I kissed a girl" bättre än Katy Perry men jag är väldigt kluven till den låten. Det har sagts mycket och mer välformulerade saker om den och jag får ju hålla med om att det känns inte helt bra när heterotjejer sjunger om att kyssa en tjej som ett experiment och "not what good girls do", men samtidigt är den ju väldigt trallvänlig och ganska kul är det ju att sjunga "I kissed a girl and I liked it". I vilket fall så gjorde Sepideh det väldigt bra och hon blir bara snyggare för varje vecka.

Har jag förresten sagt att jag gillar juryn? De är så mycket bättre än den gamla juryn, proffs på riktigt som verkar veta vad de pratar om och kan ge konstruktiv kritik utan att vara elaka. Synd bara att det skulle ta fem år innan man insåg att man inte behöver sitta och vara elak mot folk för att det ska bli bra tv.

Och synd också att den där professionalismen verkar försvinna helt i efterprogrammet på tv400, vem tyckte att det var en bra idé att slänga in Katrin Zytomierska (f.d. Schulman) som programledare där? Hon var flamsig och jobbig redan innan hon kallade Jesper för bögig, WTF? "Asså det är inget dåligt" skyndade hon sig att säga, men reaktionerna på uttalandet visar varför man inte kan slänga ur sig än sån kommentar. Mitt ansiktsuttryck var nog ganska likt Anders Bagges när jag hörde vad hon sa. Det kan mycket väl hända att hon inte lägger en värdering i det men den första anledningen till att sådana kommentarer inte passar i tv är att andra uppenbarligen tolkar det som en förolämpning, vilket i sig är ganska galet. Nästa anledning har att göra med att även om inte Jesper ska behöva känna sig förolämpad så har alla bögar anledning att känna sig förolämpade av att slängas in i nåt sorts sterotypt fack som av många tolkas negativt. Så vitt vi vet så är Jesper inte bög, det är i alla fall vad han sa till qx tidigare i veckan och vad hon än menade med det så var det en korkad kommentar som inte borde höra hemma på svensk tv år 2008.
Möjligtvis kan man dra lite paraleller till vad som diskuterades i Beckman, Ohlsson och Can tidigare samma kväll. Där förklarade Nyamko Sabuni att man kan inte säga "neger" och hänvisa till att man själv inte menar något illa med det, för de negativa konnotationerna finns redan inbyggda i begreppet. På samma sätt tolkas "bögigt" som något negativt av många i omgivningen även om man inte själv menar det som något negativt.
Det finns säkert folk som kan analysera det här bättre men jag håller mig nog i alla fall borta från eftersnacket i fortsättningen.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Jag älskar hösten

Eller, nej, egentligen hatar jag hösten. Jag ser ingen charm i att löven på träden ändrar färg och sedan faller av, eller att man får sätta på sig varma kläder eller sitta inne med tända ljus. Sånt gör man för att stå ut när det blir mörkt och kallt och ångesten ökar för att man inser att det är typ ett halvår kvar tills det blir varmare igen. Men det finns ju en sak som muntrar upp mig lite på hösten och det är när alla mina favoritserier kommer tillbaka; Cityakuten, Grey's Anatomy, Ugly Betty och igår började Criminal Minds också. Det är en bra serie som ändå är lite sådär i skymundan, det är inte den som femman annonserar när de pratar om alla sina höstpremiärer och man ser den inte nämnd särskilt ofta någonstans. Förutom i kretsar som letar efter subtext förstås. Men det är en serie av hög kvalité, minst lika bra som CSI. Jag tänkte på det igår när jag kollade på introt att jag gillar i stort sett alla karaktärer, fast den där nya gubben är jag lite osäker på än så länge. Men det jag mest gillar är nog att det är en smart serie, jag gillar serier där intelligenta gärna lite socialt dysfunktionella karaktärer är normen. Jag tror Sarah Jessica Parker sa det "there's something very attractive about a geek", jag har inte sett och har inga planer på att se Världens härligaste män men jag har sett trailern så då tycker jag att jag kan citera den.
I vilket fall, så är jag glad att Criminal Minds har börjat igen.

Dessutom fick jag den trevliga överraskningen häromdagen att sexan har börjat visa Xena från början, 10.45 varje vardag är inte riktigt den bästa tiden för mig att titta på tv men jag kommer att offra mig så långt det går för att lyckas pricka in så många avsnitt som möjligt. Men jag har också hört rykten om att trean ska ta upp sina sena kvällssändningar snart igen. Så då kan jag varken sova eller plugga, men det löser sig nog.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Christine och Barb gifter sig

Vem hade kunnat tro det?

Eller, det kunde jag tro eftersom jag redan hade läst om det förstås men det var ganska trevligt ändå. The New Adventures of Old Christine (eller bara Christine på svenska) är en sådan där lite småtrevlig komediserie som jag brukar ha på i bakgrunden ibland. Igår var det säsongspremiär för den på femman, med lesbiskt bröllop inkluderat. Det var inte särskilt romantiskt men lite gulligt ändå när Christine erbjöd att gifta sig med Barb för att hon inte skulle bli utvisad till Bahamas, om man nu hellre vill bo i USA än där. De passade väl mest på att visa sitt stöd för den nya lagen i Californien och det var ju bra. Trots att det i verkligheten tydligen är så att även om homosexuella får gifta sig i Californien så gäller det bara på federal nivå. På nationell nivå är det inte lagligt och eftersom immigrationslagarna också är nationella så skulle Barb mycket väl kunna utvisas. Men så är de också bra krångliga därborta på andra sidan Atlanten. Här på vår sida börjar vi kanske i alla fall närma oss en ny äktenskapslagstiftning och då tycker socialdemokraterna att man inte ens ska behöva vara svensk medborgare för att få gifta sig här så då kan ju Barb och Christine komma hit. Eller vänta nu, de är visst bara karaktärer i en tv-serie så då kanske de inte vill komma hit och så kanske det inte heller spelar så stor roll om det är verklighetstroget eller inte.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Ny säsong av Cityakuten

Jag har sett fram emot det här länge, typ ända sedan i mars. Jag älskar Cityakuten, jag har tittat på den serien från början och sett de flesta avsnitt ett antal gånger. Innan digital-tv reformen sabbade allt för mig så spelade jag in alla avsnitt, ja jag är så nördig men inte tillräckligt nördig för att lyckas koppla ihop digital-tv boxen med videon. I alla fall så vet jag i stort sett allt om Cityakuten, vilket jag fick chansen att bevisa för inte så länge sedan när någon i ett samtal om George Clooney plötsligen undrade hur hans karaktär lämnade serien och jag kunde hålla en lång utläggning om Seattle och killen med ADL och Carol och tvillingarna och Kerry och Mark.

Med andra ord, min favoritserie började en ny säsong igår. Men jag var lite besviken på första avsnittet, det var för mycket fokus på nån ny irriterade läkare och drama med Abby och Luka. Jag gillar Abby men jag har lite svårt att ta att hon inte håller ihop och att Luka skulle ge upp för att hon fick ett återfall köper jag inte. Så lätt ger man inte upp på någon man älskar även om man blir besviken och jag tror inte att han som redan har förlorat en hel familj skulle vilja utsätta sig själv för det igen i första taget. Dessutom läste jag nåt om att Maura Tierney ska lämna serien och nu är jag rädd att det där var sista avsnittet med henne. Men vad vet jag egentligen, min amatörpsykologi kommer mest från för mycket tv-tittande precis som min sjukdomskunskap kommer från Cityakuten.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

Mean Girls

Jag tittade just på Mean Girls. Ikväll kändes som en kväll för lite lättsam underhållning innehållandes:
Lindsay Lohan in "Mean Girls"
en potentiell lesbian beroende på vem man frågar +


en hederslesbian om man frågar en hel massa flator +


en gammal favorit från Ensamma Hemma som dessutom var med i den där galna Pleasure Drivers med Jill Bennett

lägg till lite tonårstjejsintriger och en cool lärare som talar om att tjejer inte ska göra sig dumma för att imponera på killar och att det inte är coolt att vara elak så har vi en ganska bra beskrivning av filmen. Men i kategorin tonårsfilmer är den i alla fall bättre än High Scool Music. Det är en skruvad bild av tonårstjejers värld, visserligen överdriven men väl tyvärr inte helt långt från sanningen. Jag fasthåller att ungdomar borde se mer av europeisk realism i stil med Fucking Åmål men ska man se på amerikansk tonårsfilm, vilket är svårt att undvika, så är det här i alla fall det bättre valet.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv

Idolfältet 2008

Jag tänkte det var dags nu när kvalveckan är över att ge ett litet utlåtande om vad jag tycker så här långt. Det har kliat lite i fingrarna att lägga in några wow och några wtf? tidigare men eftersom jag misstänker att mina få trogna läsare skulle tröttna om de tvingades läsa om Idol varje dag så jag har hållit mig tills nu.
Men nu är det dags att avslöja vad jag tycker, säkert inte så kontoversiella åsikter dock. Till att börja med måste jag säga att det är ett starkt startfält i år, jag gillar många, men jag tror nog att man till och med objektivt kan säga att tjejerna är snäppet bättre. Varje gång jag ser Sepideh slipper en rad svordomar på en rad olika språk ur mig för att jag blir så imponerad. Hon sjunger som en gudinna och ser inte mycket sämre ut heller, särskilt inte igår. När Loulou sjunger så smälter man ju bara och sedan är det Alice som har en fantastisk röst i den där söta lilla förpackningen, om man får säga så.  Anna och Yazmina är också bra, så det är väl alla tjejerna. Killarna får av naturliga skäl inte lika mycket uppmärksamhet men några av dem har ändå lyckats imponera. Lilla Johan är nog ändå min favorit, det kan ha något att göra med att jag trodde han var en liten babydyke första gången jag såg honom, men det kan också ha att göra med att han är en väldigt cool kille. Han är bara sexton år men han är i många aspekter redan en fullfjädrad artist, även om det kanske finns vissa brister i sången så har han tillräckligt med personlighet för att kompensera det. Lars är också cool men resten av killarna har hittills flugit under min radar, jag är inte mycket för killar med mer utseende än talang. Det oroar mig alltid när man ser en del sådana tendenser i röstningen men jag ser fram emot höstens fredagsfinaler och hoppas att en tjej vinner i år också.

Sepideh Vaziri. Foto: Daniel Ohlsson/TV4LouLou Lamotte. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv

Äntligen Grey's

Äntligen fick vi så nya avsnitt av Grey's Anatomy igår och äntligen fick vi se den där kyssen i hissen som i alla fall jag har väntat på i flera månader. 
 
Kanske är det lite desperat att behöva vänta på en enda liten kyss, men det var värt det för att få se Callies ansiktsuttryck efteråt. Det där "wow jag gillade det där mycket mer än jag trodde, vad gör jag nu?" var mycket välspelat av Sara Ramirez. Och visst på internet kan jag se massor med flatserier och filmer hela tiden men det är trevligt att någon gång ibland få se något på svensk tv, även om det är sällan, och dessutom i en av mina favoritserier. Grey's är verkligen en bra serie, välskriven och välspelad. Även om jag är ganska trött på både Meredith och Christina så gillar jag George och dr Bailey dessto mer och Callie och Erica så nu ser jag verkligen fram emot att få se hur den historian kommer att utvecklas. Dessutom verkar det som att det snart kommer att dyka upp fler intressanta karaktärer i serien, det sägs att Melissa George (Alias) förhandlar om att spela en bisexuell karaktär i serien och att Janina Gavankar ( Papi från The L-Word) har skrivit på för att spela en ny AT-läkare i serien. Kan bli intressant, det finns vissa fördelar med hösten ändå.

För övrigt anser jag att South of Nowhere bör visas på svensk tv
Photobucket

RSS 2.0