Er önskan är min lag

Även om jag är en dålig bloggare så måste jag ju respektera mina läsares önskningar och den här gången är det ganska lätt eftersom det här är ett ämne som jag vet alltför mycket om. Otalia tar så mycket tid i min hjärna för tillfället att det inte finns plats för så många andra bloggämnen så det är klart jag kan skriva en liten uppdatering om dem.

Så...det sista jag skrev handlade visst om veckan efter bröllopet vilket betyder att jag ligger lite efter så för att det här inlägget inte ska bli kilometerlångt så ger jag er de viktikaste videorna från veckorna efter Jag säger bara; jordnötssmör, konfrontationer...handlotion, parmassage, skogspromenad och handhållning, vissa scener är lite frustrerande men det är absolut värt det...


Enjoy...jag återkommer med mer detaljerade kommentarer om förra veckans avsnitt.

Om någon inte hade räknat ut det vid det här laget så anser jag att Guiding Light bör räddas
user posted image

Old friends

Jag vet att jag aldrig skriver någonting och tydligen efterfrågas uppdateringar om Otalia så jag ska se vad jag kan göra åt det ;) Men först ville jag bara prata lite om gårdagens Cityakuten. Bara tre avsnitt kvar nu och som trogna läsare vet har jag varit en hängiven tittare ända sedan början.

Igår visade de det avsnitt som många har pratat om, när George Clooney änligen kommer tillbaka till rutan. Och även om jag också gillar att han gör ett inhopp och jag gillade Doug Ross förr i tiden så var jag egentligen mer intresserad av det faktum att Julianna Marguiles också dök upp, åh Carol! Carol Hathaway var helt klart min första Cityakuten-crush och hon var min favorit ända tills hon kastade sig på det där planet och mötte uppe med sin kärlek på en brygga i Seattle. Men även om det var jättekul att se dem båda och Eriq La Salle så kan jag inte säga att jag var jätteimponerad av gårdagens avsnitt. Det kändes lite som att de försökt trycka in alltför mycket i ett enda avsnitt och resultatet blev bara att det blev osammanhängande och svårt att engagera sig i. Scenen när Doug skulle återknyta till sin tid på County och till hela seriens historia genom att nämna en hel radda namn för Neela och Sam kändes lite krystad och inte helt logiskt. För det första; varför nämnde ingen av dem Carter? Både Sam och Neela kände ju honom när han jobbade där och visste med all säkerhet att han hade varit på County i massor med år samtidigt som de borde ha honom i färskt minne med tanke på att han just kom tillbaka. Att Doug och Carol aldrig fick veta att det var han som fick njuren kan jag förstå som ett realistiskt val men att hans namn inte nämndes är inte logiskt. Dessutom en annan sak, Neela frågade om Doug kände Abby och det stämmer att han aldrig träffade henne. Däremot var hon faktiskt Carols förossningssköterska när hon födde tvillingarna, hade inte det varit kul att ta upp?

Dr. Bentons konversation med Carter var lite bättre, det är absolut logiskt att han skulle vilja vara med vid hans operation med tanke på allt som de har gått igenom tillsammans. Och kul att höra att han och Cleo fortfarande är tillsammans, jag gillade Cleo.

Jag är inte säker på att några mer gamla stjärnor kommer att dyka upp, eftersom jag håller mig undan från spoilers så mycket som möjligt, men jag tycker mig ha hört något om Laura Innes. Andra önskemål från min sida hade varit Sherry Stringfield, Susan var allti en av mina favoriter. På tal om Otalia visste ni förresten att Sherry Stringfield har varit med i Guiding Light? Kolla om ni känner igen henne här:


Abby hade jag förstås också gärna sett och Maggie Doyle hade gärna fått göra ett lite inhopp också, vad gör Jorja Fox nuförtiden egentligen?

Jag måste trots allt hålla med de kritiker som menar att Cityakutens bästa tid var överspelad för flera år sedan, det betyder inte att den inte fortfarande är bra men det är lite för många nya ansikten och jag får erkänna att jag hade sörjt mer om den hade slutat för några år sedan än vad jag kommer att göra nu. Men, men, i vilket fall så ska det bli spännande vad det gör med det allra sista avsnittet.

För övrigt anser jag att Guiding Light bör räddas
user posted image

RSS 2.0